OM FERNO NORDEN

Vi ble etablert i 1979. Vi er en bedrift med markedsføring, salg og service av utstyr
innen akutt- og medisinteknikk og alle typer varslingsutstyr til kjøretøyer, samt montering av utstyr i spesialkjøretøyer.
For å understreke vår bevissthet på kvalitet ble vårt firma sertifisert i 1994 etter ISO9001. I 2007 ble vi også sertifisert
etter miljøstandarden ISO14001 for å vise vårt fokus på miljøet. 

Geografisk er alle de nordiske land vårt hjemmemarked, men vi eksporterer også utenfor de nordiske land. Ferno Norden har datterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. I Sverige har vi datterselskapet AB Germa som produserer bl.a. vakuumprodukter. I Island, Estland og Litauen har vi representanter. 

Våre prosjektløsninger er velkjente. Vi setter sammen komplette spesifikasjoner, skreddersydd for våre kunder. Vi leverer til ambulansetjenesten, helsetjenesten, bedriftsehelsetjenesten, offshore - akuttmedisinske spesifikasjoner til oljeplattformer og standby båter. Verden over har vi også levert utstyr til cruisebåter. Kjente alpinsentre med skipatruljer har sin spesifikasjon med Ferno Norden utstyr. Vår spesialbilavdeling installerer utstyr i standardbiler til alle utrykningsenheter i Norge. Installasjonene inkluderer dekor, varslingsutstyr, teknisk utstyr m.v. Varslingsutstyr er også endel av vårt leveranseprogram. 

Vi satser på et assortert, oppdatert lager, service og utdannelse av brukere og eget personell. I Horten har vi sentrallager for alle våre datterselskaper og dette gir våre kunder valgmulighet, rask og effektiv levering. Vi har et effektivt distribusjonssystem til alle nordiske land, samt at vi utfører fortollingene selv. Kravet til service og kvalitet er høyt hos de kundegrupper vi betjener. Derfor har vi produktgrupper av høyeste kvalitet. Service er et prioritert nøkkelord hos oss. Vår filosofi er å ha høy servicegrad på de produkter vi representerer. Vi er beredt til å løse alle oppgaver innen våre områder. 

Vi ønsker deg velkommen til et besøk i våre lokaler i Innlaget 298, 3185 Skoppum.